2019 Schedule of Events

LiveLighter Harvey Harvest Festival 2019
Entertainment Program

Main Stage

Time on Time off Item
9:00am 9:20am 20min Silvio and Anna
9:20am 9:45am 25min Owen Bell
9:45am 10:00am 15mins Dance Moo…d
10:00am 10:150am 15mins Special Guests
10:15am 10:25am 10min Official thanking of sponsors by Harvey Main Street – Opening Event
10:25am 11:10am 45min Purple People Show
11:10am 12:10pm 1hr AMICI
12:10pm 1:10pm 1hr Murphy’s Lore
1:10pm 1:40pm 30min Melissa Staines
1:40pm 2:40pm 1hr Murphy’s Lore
2:40pm 3:20pm 40min LIVELIGHTER WA GRAPE STOMPING CHAMPIONSHIP – FINAL
3:20pm 3:30pm 10min Officially thank sponsors and everyone for coming
3:30pm 4:00:pm 30min Melissa Staines

Piazza Stage

10:00am 10:30am 30min Bianca School of Dance
10:30am 12:00pm 1hr LIVELIGHTER WA GRAPE STOMPING CHAMPIONSHIP – JUNIORS HEATS
12:00pm 1:00pm 1hr LIVELIGHTER WA GRAPE STOMPING CHAMPIONSHIP – OPEN HEATS
1:00pm 2:00pm 1hr Owen Bell

Other Entertainment

10:00am 3:00pm Art Safari Tours of Harvey – Departing every 30min
10:00am 3:00pm Face painting & wand making – Eco Faery
10:00am 4:00pm Bunbury Batman and Friends – Roving entertainer
10:00am 4:00pm Ivan and his roving Sheep
10:00am 4:00pm White Laural – Roving entertainment
10:00am 4:00pm Twisted Creations – Balloon Animals
12:00am 1:00pm Purple People Circus Workshops
1:00pm 1:30pm Tracy M – Childrens interactive songs – Kids Free Zone
9:00am 4:00pm Local Volunteer Bush Fire Brigade (hoses at the ready)

Displays

9:00am 3:00pm Free Kids Zone
9:00am 4:00pm Chainsaw & Old Engines – SW Machinery Club
9:00am 4:00pm Animal petting – Old McDonald’s Travelling Farm
9:00am 4:00pm Lion’s Train
9:00am 4:00pm Market Stalls
9:00am 4:00pm Geographe Wine Region