2018 Schedule of Events

LiveLighter Harvey Harvest Festival 2018
Entertainment Program

MAIN STAGE

Time on Time off Item
9:00am 9:30am 30 mins Tamara Henry
9:30am  10:10am 40 mins Elavina
10:10am 10:20am 15 mins Special Guests
10:20am 10:30am 10 mins Official thanking of sponsors by Harvey Main Street /Opening Event
10:30am 11:30am 1hr Tony Bandera
11:30am 12:30am 1hr Renegade
12:30pm 1:00pm 30 mins Emma C
1:00pm 2:30pm 1.5 hrs Renegade
2:30pm 3:15pm  45 mins LIVELIGHTER WA GRAPE STOMPING CHAMPIONSHIP – FINAL
3:15pm 3:30pm 15 mins Officially thank sponsors and everyone for coming
3:30pm 4pm 30 mins Allanah and Bernard

PIAZZA STAGE

9:00am 10:00am 30 mins Silvo and Anna
10:00am 10:20am 20 mins Dancers
10:20am 11:00am 40 mins Elavina
11:00am 11:30am 30 mins Tamara Henry
11:30am 12:30pm 1hr LIVELIGHTER WA GRAPE STOMPING CHAMPIONSHIP – JUNIORS HEATS
12:30pm 1:30pm 1hr AnnaLIVELIGHTER WA GRAPE STOMPING CHAMPIONSHIP – OPEN HEATS
1:30pm 2:00pm 30 mins Allanah and Bernard

OTHER ENTERTAINMENT

10am 3pm Art Safari Tours of Harvey- Departing Hourly
10am 3pm Face painting & wand making – Faery Folk
10am 4pm Bunbury Batman and Friends  – Roving entertainer 
10am 4pm Pirate Man – Roving entertainment
10am 4pm Twisted Creations – Balloon Animals
10:30am 11:30am  Purple People
11:45am 12:300m  Monster Bubbles Fun
1pm 1:45pm  Monster Bubbles Fun
9am 4pm  Local Volunteer Bush Fire Brigade (hoses at the ready)

DISPLAYS

9am 4pm Free Kids Zone
9am 4pm Chainsaw & Old Engines – SW Machinery Club
9am 4pm Animal petting – Old McDonald’s Travelling Farm
9am 4pm Navy Display free give aways
9am 4pm Lion’s Train
9am 4pm Market Stalls
9am 4pm Geographe Wine Region