2017 Schedule of Events

LiveLighter Harvey Harvest Festival 2017
Entertainment Program

MAIN STAGE

Time on Time off   Item
9:00am 9:15am 15 mins Owen the Fiddler
9:15am  9:30am 15 mins South West Irish Dance
9:30am 10:00am 30 mins Elavina
10:00am 10:15am 15 mins Bianca Panetta
10:15am 10:30am 15 mins Official thanking of sponsors by Harvey Main Street /Opening Event
10:30am 11:30am 1hr Fifi Mondello Trio
11:30am 11:45am 15 mins Special Guest Hon Nigel Hallett MLC
11:45am 12:00pm 15 mins South West Irish Dancers
12:00pm 12:30pm  30 mins Emma C
12:30pm 1:30pm 1hr Fifi Mondello Trio
1:45pm 2:30pm 45 mins LIVELIGHTER WA GRAPE STOMPING CHAMPIONSHIP – FINAL
2:30pm 3:15pm 45 mins  Grapest Talent Quest Finals
3:15pm 3:30pm 15 mins  Officially thank sponsors and everyone for coming
3:130m 4:00pm 30 mins Elaviana

PIAZZA STAGE

10:00am 10:30am 30 mins Anna and Silvio
10:30am 10:45am 15 mins Bianca Panetta
10:45am 11:30am 45mins Talent Quest Heats
11:30am 12:20am 50mins LIVELIGHTER WA GRAPE STOMPING CHAMPIONSHIP – JUNIORS HEATS
12:20pm 1:10pm 50 mins LIVELIGHTER WA GRAPE STOMPING CHAMPIONSHIP – OPEN HEATS
1:30pm 2:00pm 30 mins Anna and Silvio
2:00pm 2:30pm 30 mins Owen the Fiddler

OTHER ENTERTAINMENT

10am 3pm Art Safari Tours of Harvey- Departing Hourly
10am 3pm Face painting & wand making – Faery Folk
10am 4pm Bunbury Batman and Friends  – Roving entertainer 
10am 4pm Owen the Fiddler – Roving entertainment
10am 4pm Twisted Creations – Balloon Animals

DISPLAYS

9am 4pm Free Kids Zone
9am 4pm Chainsaw & Old Engines – SW Machinery Club
9am 4pm Animal petting – Old McDonald’s Travelling Farm
9am 4pm Lion’s Train
9am 4pm Market Stalls
9am 4pm Geographe Wine Region
9am 4pm Cattle Dog Sheep Herding